Bel ons: 06 - 21 28 57 42 of op 0521-852479
Duivenslaagte 2-498346 KH De Bult
Logeren
Logeren
Logeren

Logeren

Logeerhuis ’t Vrolijkcke Peerd biedt kinderen en jongeren de kans om regelmatig een weekend zorgeloos te genieten. Onze logés hebben een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische aandoening, zoals AD(H)D, PDD-NOS of autisme. Het logeerhuis is sfeervol ingericht en staat in een bosrijke omgeving. Enerzijds bieden wij onze logés een ontspannen en gezellig weekendje weg, anderzijds geven we hun familie de ruimte om de accu weer even op te laden. Om het voor familieleden extra makkelijk te maken, kunnen wij het vervoer van en naar het logeerhuis verzorgen.

Rondom het logeerhuis is er genoeg te beleven: hutten bouwen in het bos, verstoppertje spelen of zwemmen in het overdekte zwembad. Ook organiseren we leerzame en gezellige uitjes. We kruipen in de huid van onze vroege voorouders tijdens een museumbezoek, we brengen een bezoekje aan de schaatsbaan of gaan met elkaar pannenkoeken eten. We houden rekening met de individuele interesses van de kinderen en we stemmen de invulling van het weekend af elk weekend af op onze logés.

Chill-out weekend 

‘Het logeerhuis is de enige plek waar mijn dochter zich thuis voelt en waar ze zich zelf kan zijn.’ Deze uitspraak van de vader van een van de logés, inspireerde ons om een nieuw concept op poten te zetten voor onze jongerendoelgroep. Zes keer per jaar staat er een enthousiaste groep jongeren te trappelen om een weekend in ’t Vrolijcke Peerd te logeren. Elk weekend gaan we een uitdaging aan: met de trein naar Amsterdam, een film maken of naar een spectaculair zwembad toe. De activiteiten worden deels georganiseerd door de jongeren zelf. Zondagmorgen staat in het teken van huiswerk. En geloof het of niet, zelfs dat is een gezellig moment!